Tanfolyam

2009 óta foglalkozom heti szinten angol magántanítással. Több tucat diákkal dolgoztam együtt egyéni óra keretén belül, emellett részt vettem számos kiscsoportos intenzív kurzus megszervezésében is. 2011 óta szervezője vagyok egy angol nyelvű társalgó klubnak, 2016 szeptemberétől pedig egy speciális iskolában dolgozom angoltanárként és osztálykísérőként.


2021-től igény szerint indítok kiscsoportos (2-6 fős) kurzust felnőtteknek Budapest belvárosában.

Heti egyszer találkozunk személyesen 90 percre egy családias hangulatú magánórán, az órák között pedig a Google Classroom segítségével folytatjuk a közös tanulást online. A kurzus részét képezi továbbá a TAKE FIVE angol társalgó klub rendszeres látogatása (nyelvi szinttől függően hallgatóként vagy résztvevőként). Ez a három dolog – a heti egy kontaktóra, az online tantermi munka, valamint az angol klub rendszeres látogatása – példátlan hatékonyságú nyelvtanulást tesz lehetővé.

Mennyibe kerül? 2 fő esetén 4500 Ft/fő/90 perc, de ha többen jelentkeztek együtt, akkor minden egyes plusz fővel csökken az óradíj/fő. A kurzus megkezdése előtt egyeztetjük, hogy pontosan hány hónapig fogunk együtt tanulni, illetve melyik napon, hol és mikor találkozunk.

A tanfolyam legalább kettő és legfeljebb hat fővel indul el. Ha kedvet kaptatok a tanuláshoz, várom szeretettel a jelentkezéseteket. Elegendő egy embernek kitölteni, a többiekkel majd a későbbiekben felvesszük a kapcsolatot.