Média szereplések

Tilos rádió: Amikor arra gondolsz, hogy SNI, mi jut eszedbe?

Ezúttal a Mintamókus című műsor egy rendhagyó adásának lehettem a részese. Rózsa Ildikó műsorvezetővel és két másik csodálatos kollégámmal Brassóból jelentkeztünk be. Egy Erasmus+ pályázat keretében jártunk kint, hogy feltérképezzük az SNI helyzetét Romániában, tudást-tapasztalatot cseréljünk és megoldásokat kínáljunk az érintett szülők és nevelők kommunikációjának az elősegítésére. (2023. február)

Újpest TV: A Tüskevár

A Mozaik című műsorban Hornyák-Kövi Franciska arról kérdezett, mikor s hogyan költöztünk az újpesti épületbe, valamint részletesen bemutattam a Tüskevár Iskolát. Szót ejtettünk arról is, hogy a jelenlegi oktatásügyi helyzetben milyen nehézségekkel küzdenek azok a gyerekek, akik bármilyen okból kilógnak a sorból, különleges figyelmet igényelnek. (2022. június)

Tilos Rádió: Rejtett tanterv

Vendége voltam a Mintamókus című oktatásügyi műsornak, amelyben Rózsa Ildikó műsorvezető a rejtett tanterv mibenlétéről kérdezett, vagyis arról, hogy mi mindent közvetít egy iskola a hivatalosan leírt, előírt programján kívül. Ezen belül rengeteg minden másról is beszélgettünk. Kattints a címre, ha szeretnéd meghallgatni az adást! (2021. szeptember)